WORKSHOPS

Join us for a workshop

Back to All Events

VERLONING, HAAL DE DISCUSSIES VAN TAFEL

  • THE VIGOR UNIT MARTELAARSLAAN 345 9000 GENT BELGIUM (map)

Als werkgever wil je werknemers belonen voor hun bijdrage. Een goed verloningsbeleid is echter geen vanzelfsprekende opdracht. Organisaties willen er verschillende doelstellingen mee bereiken. Medewerkers motiveren en aan de organisatie binden, successen belonen, teamwork stimuleren, kwaliteit waarborgen, innovatie een hefboom bieden etc. Kunnen we dit alles wel bereiken met een uitgekiend salarispakket?

Ondanks alle ambities om werknemers strategisch te belonen voor hun prestaties, lijkt de jaarlijkse opslag-ronde of het ontbreken ervan vooral voor wrevel te zorgen. Nu ook het systeem van jaarlijkse evaluatiescores steeds meer onder druk staat, zijn HR beslissers op zoek naar een alternatieve invulling voor het prestatiegebonden verloningsbeleid. Tegelijkertijd heeft men vaak de indruk dat logge, voorspelbare loonbarema’s verandering in de weg staan.

Op basis van recent, wetenschappelijk onderzoek en projecten bij diverse klanten bieden we je in deze workshop actuele inzichten en oplossingen voor een effectief verloningsbeleid. Binnen onze visie vermijden we dat opslag telkens weer alle aandacht opeist en problemen creëert waar dat eigenlijk niet hoeft. We vertellen hoe je verloningsbeleid de motivatie van medewerkers kan versterken, hoe je terugkerende frustraties en tijdrovende discussies kan vermijden door een transparant, voorspelbaar en billijk systeem, hoe je duidelijk kan differentiëren tussen je medewerkers die naar verwachting presteren en de medewerkers die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan de organisatie.

In onze blog Curve your Employee Remuneration Policykrijg je alvast een een voorsmaakje van hoe een klant met onze inzichten aan de slag ging.

Wil je mee leren over onze benadering en er zelf mee aan de slag? We nodigen je graag uit voor een unieke workshop bij ons op kantoor. Na deze workshop weet je (bijna) alles over de zin en onzin van pay for performance, merit pay, bonussen, vernieuwende beloningsstrategieën... Daarbij leggen we je aan de hand van recente, theoretische inzichten uit welke aanpak doeltreffend is.
VERLONING THE VIGOR UNIT.jpg

PROGRAMMA

Cédric Velghe loodst je doorheen:

  • Wat werkt (niet)? Waarom? - de wetenschappelijke stand van zaken en theoretische inzichten

  • Hoe kan het anders? - Concrete, innovatieve concepten

  • Implementatie in mijn organisatie? - Discussie en reflectie met de groep

VOOR WIE?

16 HR managers en professionals die vooruit willen met hun verloningsbeleid

WANNEER? 

  • Welkom vanaf 8u voor koffie, koeken en wifi

  • ‘s middags voorzien we een lekkere lunch

  • Aperitief en hapjes bij de babbel na de workshop

HOEVEEL?

720 € (excl. BTW), lunch inbegrepen
180€ (excl. BTW) voor VIGOR consortium-leden

INSCHRIJVEN?

Mail je professionele gegevens naar info@vigorunit.com